Som en af de største fødevareproducenter i verden har vi et ansvar for at hjælpe med at forme et globalt fødevaresystem, der er fair for alle.
“Future Foods”-initiativet er Unilevers plan til at hjælpe folk med at få sundere kostvaner og samtidig reducere fødevarekædens miljøpåvirkning.
Med forandringer kan vi gøre en stor forskel:
Vores portefølje af plantebaserede produkter vil fortsætte med at vokse. Vi har foretaget en investering på 85 millioner euro i et nyt Foods Innovation Center på Wageningen University & Research, som vil hjælpe med at udvikle den næste generation af alternative kød- og mejeriprodukter.
Vi vil fortsat fokusere på madspild, både i vores egen forsyningskæde og ved at hjælpe forbrugerne med at reducere mængden af fødevarer, de smider ud.
Vi ønsker alle, at fødevarer skal fremstilles på en måde, der er fair for alle. Vi vil fortsat stræbe efter, at vores ingredienser er dyrket bæredygtigt samt støtter landmænd og andre, der forsørger sig ved et samarbejde med os.
Andelen af produkter i vores portefølje, som skal hjælpe os med at forbedre vores sundhed, skal øges med 200 % (plantebaseret, beriget med zink, jern, omega-3 osv.)
I 2022 skal 85 % af vores fødevarer sikre, at forbrugerne ikke indtager mere end 5 g salt om dagen.