Sitemap
Produkter til professionel køkken
-
Gratis inspiration til professionelle kokke på ufs.com
- Top 5 menutendenser 2024
- Bliv klogere på det plantebaserede køkken
-
Tips til køkkenøkonomi for dem, der arbejder i restaurationsbranchen!
- Få mere ud af dine ingredienser med Knorr Koldrørt!
- Kokkenes enkle tips til, hvordan du forbedrer din køkkenøkonomi!
- Smarte produkter, der kan give dig mere tid til andre ting!
- Fire økonomiske retter, der giver glade gæster, ifølge os!
- Andreas Hedlund og Magnus Rydberg taler om køkkenøkonomi!
- Suppeinspiration til det professionelle køkken
-
Tænk nyt i dit professionelle køkken
- Bæredygtig madlavning og inspiration
- Professionel madlavning til ældreplejen
- De hotteste cafétrends i 2021!
- Grilll dine grøntsager og server med iskolde teer
- 10 opskrifter til en bedre fremtid
- Trends og tendenser i foodservice
- Opskrifter og inspiration til julemenuen
- Bliv inspireret til at servere varme tedrikke
- Reducer dit madspild - tips og inspiration
- 6 lækre forårsopskrifter
- Knorr Professional sortiment
-
Planteprotein fra The Vegetarian Butcher
- Produkter fra The Vegetarian Butcher
- Et univers af veganske retter og opskrifter
- Oplev en kødfri version af burgerklassikeren
- Mød den vegetariske slagter og hør baggrunden for brandet
- Lækre vegetartips til dit køkken
- Vegansk og sprødt alternativ til kyllingeburgeren
- Derfor skal du vælge planteprotein
- Kødfrie retter til kødelskeren
- Guide til tilberedning af The Vegetarian Butcher produkter
- Lækker plantebaseret fastfood uden kompromis
- Kødfrit alternativ til burgerbøffen
- Prøv NoBeef Slices i bowls, salater og yakiniku!
- Prøv NoPepperoni på pizzaen! Let røget – 100 % plantebaseret
- Grønne måltider, der mætter og smager godt
-
Future 50 Foods
- future-50-foods-rapport
- Klar, parat, skift! | Unilever Food Solutions
-
Grønt som ind i Norden | Unilever Food Solutions
- Brug bladgrøntsager for sund og spændende madlavning
- Bønner og linser – naturens superhelte som proteinkilde
- Frås i tomat, men tænk på farven | Unilever Food Solutions
- Frø, naturens små kraftkilder! | Unilever Food Solutions
- Madlavning: Spiren, en lille næringsbombe, fyldt med energi
- Når roden er god ... | Unilever Food Solutions
- Korn og frø | Unilever Food Solutions
- Wakame (brunalge) – havets grønne guld. Brug tang i maden!
- Powerdumplings | Unilever Food Solutions
- Future 50 Foods Menu guide
- Klimavenlige råvareerstatninger i din madlavning
-
Inspiration til mere grønt i køkkenet
- Få mere kål i din madlavning med god smag
- Spirer, der kan noget i madlavningen
- 2020 – mel, svampe, nødder og grønt!
- Grønne småretter, mellemmåltider og snacks
- Løft salaterne til nye niveauer. Bliv inspireret her!
- Få flere bælgfrugter på menuen
- Alle fordelene ved fermentering
- Find ingredienser i naturen og få lokale smagsoplevelser
- Køkkenteknikker og smage fra hele verden
- Plantebaseret fars i alle afskygninger
- Billigt, grønt og godt! God og grøn køkkenøkonomi
- Maille dijonsennep og eddiker til det professionelle køkken
-
Udforsk 6 af verdens lækreste køkkener.80 opskrifter til dig
- Udforsk det asiatiske køkken og download opskrifter
- Download opskriftsfolder.inspiration fra afrikanske køkken
- Det mellemøstlige køkken - opskriftshæfte og inspiration
- Udforsk det nordamerikanske køkken og download opskrifter
- De nordiske øers køkken - lige i nærheden
- Udforsk det sydamerikanske køkken og download opskrifter
- Taste the exotic Brazil
- Inspiration til sociale medier i foodservice
- Fonder og bouilloner til en professinel og ensartet smag
- Værktøjer til din køkkenplanlægning
-
Gratis Tip om bl.a. madspil,prissætning,stivelse,allergener
-
Den koldrørte base jævner dine retter – uanset temperatur!
-
Bliv klogere på fødevareallergener og diættyper
- Download vores gratis allergenguide
- Fødevareallergi og fødevareintollerance.Hvad er forskellen?
- 14 allergener du skal have styr på. Se dem på ufs.com
- Sådan håndterer du glutenintolerance i foodservice
- Lav god og sund mad til gæster med diabetes
- Bliv klogere på de 14 fødevareallergener
- Vores bedste allergivenlige opskrifter!
- Bekæmp madspild med vores gratis madspildsapp
- Guide: Prissætte din menu korrekt
- Digital marketing for restaurant-ejere og kokke
- Madfotografi og tallerkenanretning for professionelle
- Bliv klar til at sælge take-away
- Tips, råd og regler under COVID-19 i foodservice
- Skab din egen signatursauce med os
- Fjern rodet, og bliv kvit med stressen
- Gratis stivelsesguide til storkøkkener
- Nemme kantineretter
- Lækre buffetretter til foodservice
-
Den koldrørte base jævner dine retter – uanset temperatur!
- Sæsonbetonet køkkeninspiration
- Et væld af gratis opskrifter og inspiration til din café
- Oktoberfest: Opskrifter, ølguide og idéer
- Always a reason to celebrate - AARTC
- Find menuinspiration i det koreanske køkken
-
Idébank til at øge synligheden for dit køkken
- Fejr Halloween i kantinen! Skabeloner til dine græskar
- Guide til gode madfotografier - gør det selv
- Lav SOME posts som en professionel
- Download koreansk opskrifts hæfte
- Download skabeloner til vimpler og flag
- Download menu skabeloner - en festligere menu
- Pynt op til Valentinsdag. Idéer og skabeloner.
- En grønnere og mere frisk påske - opskrifts inspiration
- God økonomi med suppedage. Kraftige, bløde, milde, krydrede
- Få mere sundhed på menuen på en festlig måde
- Det russiske køkken - Inspiration og opskrifter
- Sådan gør du maden rigtig uhyggelig
- Søde sager til julen - alle med et lækkert twist
- Undgå madspild! Brug dine julerester i nye serveringer.
-
Inspiration til grøn diet/ livsstil.Goodness Gracious Greens
- Inspiration til smoothies og andre drikke med grøntsager
- Go for the greeens - grønnere, smartere, bedre. Inspiration
- Velkommen til et grønt og smukt 2022
- Kom i gang med køkkenhaven til din madlavning
- Brug naturens vilde ingredienser i din madlavning
- Put flere grøntsager på grillen
- Inspiration og opskrifter til lækre, mættende salater
- 8 velsmagende desserter med grøntsager
- Svampesæson: Find inspiration og opskrifter
- Guide til at tilføje protein og smag i plantebaseret mad
- Mindsk madspild med ideer, fif og opskrifter fra vores kok
- Julemad med et grønnere twist - inspiration og opskrifter
- Tag med, når vi tester Københavns madscene
- Grønne tips der sparer dig penge
- COVID 19 håndtering i køkken og på restarurant
- Et alternativt julebord i foodservice efter COVID-19
- En middag med kærlighed
- Lav grøn junk food uden at slippe for det gode snask!
- ufs-tv
- Julekalenderen 2021
- Opskrifter, der gør dine populære retter endnu mere populære! Og plantebaserede!
- Opskrifter, der gør dine populære retter endnu mere populære! Og plantebaserede!
- Tag en velsmagende genvej!
- Valentinsdag
- Desserter til nytårsaften
- Deltag i konkurrence om lækker gavekurv
- Fondmakers Lunch konkurrence
- Fristende vegetariske ’junk-food’ retter til din menu
- Vind med din dessertmenu
- Top 5 trends i foodservice-branchen
- Bliv klar til kødfri januar
- Unilever Sustainable Agriculture Code
- Spil & vind med Hellmann's
- Køkkenguide til den offentlige sektor i foodservice
-
Velkommen til HELLMANN'S' silkebløde og velsmagende verden!
- Styr på HELLMANN'S cremede og alsidige sortiment?
- Alt, hvad du behøver at vide om HELLMANN'S Real
- Alt, hvad du behøver at vide om HELLMANN'S Vegan
- Hvilken HELLMANN'S-emballageløsning har du brug for
- Tryl en god vinaigrette frem på ingen tid med HELLMANN’S!
- En mayonnaise, der er specielt udviklet til det professionelle køkken.
- Lad os tale om mayonnaise! Hvad, hvordan og hvorfor?
- Up your game med Hellmann’s
- Hacks med Hellmann's
-
Artikler om tørke, plastik og regenerativt landbrug.
- Beregn CO2-aftrykket på dine retter med vores CO2-beregner
- Læs hele interviewet med vores bæredygtighedskoordinator!
- Sådan skaber du engagement hos dine medarbejdere – og andre smarte tips fra kokkene!
- Sådan tager vi ansvar for planeten og samfundet!
- Regenerativt landbrug hos Unilever Food Solutions
- Bliv klogere på biodiversitet og hvorfor det er så vigtigt
- Tørrede ingredienser er bæredygtig konservering af råvarer
- Palmeolie i produkter – hvad, hvordan og hvorfor?
- Plast, emballage & madaffald - Unilevers globale indsatser
- Hvad Unilever gør for en bæredygtig fødevareproduktion
- Knorr Professionals mål om at reducere plast i emballagen
- Future foods strammer op på det globale fødevaresystem
- 5 tips til, hvordan du forvandler dit affald til guld
- Unilevers mål og ambitioner for en mere bæredygtig verden
- Hvor klimasmarte er dine råvarer? check på ufs.com
- Gør en forskel for klimaet med vores CO2 beregner.
- Regenerativt landbrug hos Unilever
- Opskrifter udviklet til foodservice
- Knorr, Hellmann's,The Vegetarian Butcher,Maille,Carte d'Or
- Gratis inspiration til kokke.Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
- Vilkår og betingelser
- Der er altid en anledning til at fejre
- Incentivise sign up
-
Gratis adgang til opskrifter og inspiration til kokke
- Log ind
- Nyhedsbrev
- Opskriftsfoldere | Unilever Food Solutions
- Side ikke fundet
- Error loading page
- Opskiftsfolder Oktoberfest
- Om os | Unilever Food Solutions
- Vores kokke
- Unilever Food Solutions salgskonsulenter og KAM i DK
- Unilever Food Solutions organisation i Danmark
- Kontakt os | Unilever Food Solutions
- Lipton Feel Good Selection
- Adventskalender
- Please Recycle – Bæredygtig emballage
- Mock up page - Newsletter to be renamed
- Vind 2 biografbilletter
- Opret konto
- UFS Academy: Log ind. Se gratis kokkevideoer
- Find her alle Unilever Food Solutions forhandlere i Danmark
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
- Modular Journey Redirection Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Produktkategorier
- Produktkategorier
- Brands
-
Produkter
- HELLMANN'S Mayonnaise Portion pack, 198x10ml
- Knorr Lys Roux 1 x 10 kg
- Carte d'Or Panna Cotta (48 portioner) 2 x 0,26 kg / 2 x 2 L
- Carte d´Or Chokolade Topping 1 kg
- Knorr Grønsagsfond, koncentreret 6 x 1 L
- Knorr Professional Kyllingefond, 1 L
- Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg
- Knorr Pebersauce, serveringsklar 6 x 1 liter
- Maille Grovkornet Sennep 1 kg
- Knorr Kød & Grill 1,2 kg
- Maille Hvidvinseddike 6x500 ml
- Knorr Fusilli Tricolore 3 kg
- HELLMANN'S Honning- og sennepsdressing, 6 x 1 L
- Knorr Pizzasauce med krydderurter 4,2 kg
- Knorr Hollandaisesauce 3,75 kg / 27 l
- Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
- Knorr Champignonsuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Penne, Økologisk pasta med økologiske havrefibre 3 kg
- HELLMANN'S Real Mayonnaise 70%, 1 x 2 L
- The Vegetarian Butcher NoMeatballs, 2 kg
- Knorr Svinebouillon, granuleret 1,5 kg / 100 l
- Knorr Aspargessuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Pålægssky/Mørk Aspic 1,5 kg / 30 l
- Maille Æblecidereddike 6x500ml
- Knorr, Koncentreret Fiskefond, 1 L
- Knorr Koldrørt Jævning 2x2 kg
- Knorr Ostesauce, serveringsklar 6 x 1 liter
- Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
- Knorr Umami 1 kg
- Carte d'Or Chokolademousse 1,44 kg / 10 L
- Knorr, Koncentreret Hummerfond, 1 L
- Knorr Kyllingefond, koncentreret 6 x 1 L
- Knorr Kalvefond, koncentreret 6 x 1 L
- Knorr Økologisk Hønsebouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125L
- Maille Sherryeddike 6x500ml
- Knorr Kalvebouillon, granulat 1,2 kg / 80 l
- The Vegetarian Butcher NoPepperoni, 3 kg
- Knorr Brun sauce, pasta 1 kg / 10 l
- Maizena Express Mørk 1 kg
- Knorr Tomatino, 2 kg
- Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
- The Vegetarian Butcher NoMince, 2kg
- Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
- Knorr Ratatouille 2,5 kg
- Knorr Hønsebouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 l
- HELLMANN'S Basilikum Vinaigrette 6 x 1 L
- HELLMANN'S Creamy & Light Mayonnaise 20%, 1 x 5 L
- Knorr Østrigsk gullaschsuppe, 2x1,5 kg (giver 2x3 liter)
- Knorr Hvidløg Krydderpasta 2 x 340 g
- Knorr Minestrone 1,2kg / 12 L
- Knorr Lasagnesauce 3,6 kg / 40 l
- Knorr Skaldyrsfond, granulat, 600 g
- HELLMANN'S Real Mayonnaise - Squeeze 750 ml
- Knorr Bouquet de Provence Krydderpasta 2 x 340 g
- Knorr Grøn pebersauce, pasta 1 kg / 8 L
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1,8 kg (~20x90g)
- Knorr Thaisuppe 0,9 kg / 9 L
- HELLMANN'S Ketchup 5 kg
- Knorr Svinebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 200 L
- Knorr Skovsvampesauce 3 kg / 20 l
- Knorr Brun Basissauce 1 x 3,75 kg
- Knorr Forårsløg- og porresuppe / 1 x 3 KG / 30 L
- HELLMANN'S Sesam Soy Vinaigrette 1 l
- Knorr Tomatino 4 x 3 kg
- Knorr Basilikum Krydderpasta 2 x 340 g
- Knorr Oksefond, koncentreret 6 x 1 L
- Knorr Oksesky, pasta 1 kg / 40 L
- Knorr Bearnaisesauce, serveringsklar 6 x 1 liter
- Knorr Flødesauce 3 kg / 30 l
- Knorr Oksebouillon, pasta, økonomi 5 kg / 250 L
- Knorr Tomatsuppe, pasta, 1 x 4 KG / 40 L
- MAIZENA Tapioka stivelse, 4 x 2 kg
- KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
- MAIZENA Majsstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Tagliatelle 3 kg
- Hvid basis til sauce/suppe - Koldrørt
- Knorr Professional Demi-Glace, 5 x 1 L
- Knorr Lys Roux 6 x 1 kg
- Knorr Grønsagsbouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr Grønsagsbouillon, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Professional Krydderipuré Karry 750 g
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, 2,26 kg (20x113g)
- Knorr Kartoffelmos flager 1 x 4 kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks, 1,75 kg
- Knorr Tomato Pronto 4 x 3 kg
- Knorr Kalvebouillon, pasta 2 x 1 kg
- HELLMANN'S Vegan Mayonnaise 52%, 1 x 3 L
- HELLMANN'S Citrus Vinaigrette 1 l
- HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L
- Knorr Oksebouillon, granulat, økonomi 5 kg / 333 L
- Knorr Peperonata 2,6 kg
- Knorr Hønsebouillon, pasta 1 x 5 kg
- Knorr Aromat 1,2 kg
- Knorr Timian krydderpasta 2 x 340 g
- Carte d'Or Basismousse 1,8 kg / 16 L
- Knorr Intense Flavours Deep Smoke 6 x 400ml
- Knorr Økologisk Oksebouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125L
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets, 1,75 kg
- Knorr Professional Kalvefond, 5 x 1 L
- Knorr Bearnaisesauce 3,75 kg / 27 l
- Knorr Professional Kyllingefond, 5 L
- Knorr Blomkålssuppe, pasta 1 x 4 KG / 40 L
- Knorr Paprigano sauce 3 kg / 25 l
- Knorr Oksebouillon, pasta 1 kg / 50 L
- Maille Dijon Sennep Original 1kg
- Maille Rødvinseddike 6x500ml
- Knorr Bouquet all'italiana krydderpasta 2 x 340 g
- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger, 2,4 kg (30x80g)
- Knorr Kyllingesky, pasta 1 kg / 40 L
- Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, lavsalt, 5kg / 625L
- Knorr Hollandaisesauce, serveringsklar 6 x 1 liter
- Bearnaisesauce 1 kg / 7 l
- Knorr Pebersauce 3,6 kg / 30 l
- Knorr Intense Flavours Citrus Fresh 6 x 400ml
- Knorr Professional Demi-Glace, 2 x 5 L
- HELLMANN'S Caesar Dressing, 6 x 1 L
- Maille Dijon Original 865 g
- Knorr Fiskebouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
- Knorr Økologisk Grønsagsbouillon, lavsalt, granulat, 1kg / 125 L
- The Vegetarian Butcher NoBeef Slices 6x1,0 kg
- Knorr Lasagneplader 1 x 5 kg
- Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
- Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
- MAIZENA express, lys 1 kg
- MAIZENA Økologisk Majsstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr asiatisk kyllingebouillon, pulver, 6x900g (6x45 l)
- MAIZENA Snowflake, modificeret stivelse 2 x 2 kg
- Knorr Skysauce 1 kg / 10 l
- Knorr Oksebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l
- Koldrørt Tomat basis til suppe/sauce 3kg
- Knorr Sunshine Chili 1 l
- Knorr Drikkebouillon 80 breve
- Knorr Hønsebouillon, granulat 1,3 kg / 87 l
- HELLMANN'S Real Mayonnaise 70%, 1 x 10 L
- Knorr Aromat 7 kg
- Knorr Svinebouillon 1 kg / 40 l
- HELLMANN'S Ketchup Portion Pack, 198x10 ml
- Knorr Grønsagsbouillon, pasta 1 x 5 kg
- Knorr Lasagnette - Økologisk fuldkornspasta 3 kg
- Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
- Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
- HELLMANN'S Ketchup - Squeeze 430 ml
- Knorr Citrus Krydderiblanding 1,2 kg
- Knorr Hønsebouillon, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Intense Flavours Caramelised Umami, 6 x 400 ml
- Knorr Forårsløg- og porresuppe 0,9 kg / 9 L
- Knorr Asian Noodles 3 kg
- HELLMANN'S Sennep Portion Pack, 198x10ml
- MAIZENA Snowflake, modificeret stivelse 1 x 10 kg
- Carte d´Or Kagecreme 1 x 1,6 kg / 1 x 13 l
- Knorr Gullashsuppe, 100% Soup 4 x 2,5 kg / 4 x 2,4 l
- Knorr Bearnaisesauce 1 kg / 6 l
- Vareprøver
-
Opskrifter
- Green Noburger
- Miso bagte auberginer
- Gotu Kola Sambola
- Svampe quiche, kompot af æble, løg og mango toppet med skovsvampeskum
- Fiskeburger med tahini-mayonnaise.
- Eton Mess
- Madagaskisk vegetarburger
- Torsk med klassisk smørsauce med miso
- Sydafrikanske gule ris
- Eddikeskysauce til stegt kyllingebryst
- Koreasalat
- Bombay masala toastie
- Apfelstrudel med ingefær
- Lammekorma
- Tzatziki
- Salt karamelmousse med lakrids
- Klimaletter
- Laksegryde
- Bananchutney, Salsa Fresca & Mojo-Rojo
- Grillet grøntsager,pitabrød og avocado mayonnaise
- Kenyansk vegetarburger
- Veggie Wallenbergara med Svampe "Duxelles"
- Pulled pork med honning-sennep coleslaw og BBQ vinaigrette
- Yam woon sen
- Rødbede- og jordbærsmoothie
- NoMeatballs i krydret tomatsauce
- Kylling med gedeost og brunet smør
- Karse omelet og sort quiona knas
- Små mandeltærter
- Tærte med schwarzwalder skinke, kartoffel og spinat
- Sprød fennikel- og æblesalat med valnødder
- Spaghetti Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Grillet pæretoast med blue cheese og rosin/rosmarin karamel
- Kartoffel gratin med confiteret and
- Toffee jellybar med salte peanuts
- Enkel linsegryde med søde kartofler
- Hummer,ravioli og tomat
- Chili Freaking Cheeseburger
- Shepherds pie på picadillo
- Bønne og bladkålssalat
- Kokos & Lime Cheesecake
- Gul Thaicurry med kylling
- Pimenta & Corninho (Chili- og spidskommenmarinade)
- Lime cheesecake
- Varm Etiopisk one pot gryde med kylling og linser
- Eggroll med kylling eller rejer
- Vildt consomme med brioche
- Sherryeddikeglace til grillet laks
- Manakish
- Ban Xeo – Vietnamesisk pandekage med urter i rispapir
- Kikærtefriteret blomkål med trøffeldip
- Tunesisk vegetarburger
- Vegetarisk lasagne
- Glaseret gulerod med umami, estragoncreme og saltkerner
- Skandinavisk Poke Bowl
- Jalapeno mac and cheese
- Karamelliseret løgchutney
- Bulgogi
- Ristede orientalske gulerødder
- Vintersuppe fra Italien
- Kartoffelkroketter med sprængt okse og peberrods mayonnaise
- Suppe med spinat og en duft af mellemøsten
- Gulerodsgratin
- Pannacotta med tonkabønner og havtorn
- Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
- Poke Bowl med NoBeef Slices
- Kogt kylling i dildsauce
- Hummer Bearnaise med grønne asparges og rejer
- Laks Benedict
- Cremet puresupper
- Friske bønner med urtedressing
- Kartoffelsalat
- Vestafrikansk sød kartoffel gryderet i peanutsauce
- Congee med speglæg
- Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
- Baquette med hestebønne fyld
- Ceviche
- Tater tots
- Karotte-tatar i kyllingeglace og tikka spice
- Salada de Feijao - Bønnesalat med gulerødder og koriander
- Bagt kålrabi med kikærtekarry
- Bøffer af sød kartoffel
- Jerk kylling med ris og bønner
- No chicken Tikka masala
- Bagt spidskål med citron og frø
- Broccoli med sesam, koriander og miso
- Sprøde deluxe fiskefingre med nordisk tartarsauce og store fritter.
- Brun Grundsauce
- BBQ-gulerodssalat
- Vintervarme med æble, hindbær og vanilje
- Wok med nudler og NoBeef Slices
- Saltsyltede citroner
- Asian papaya salat
- Sprøde Nochicken chunks
- Italiensk kalveragout med pasta
- Kimchi-pandekager
- Appelsin & kanel brûlée
- Fladbrød med torsk, citronmayonnaise, pickles og karse
- Hvid chokolade ”risotto”
- Speltotto fra Øland
- Hindbærsuppe
- Variation på Tysk kartoffelsalat
- Rødbedebøffer
- Parmesanbrud med kartofler,linser og urter
- Aspargessuppe
- Kimchi
- Panna cotta med grøn te og hvid chokolade
- Apple pie-frappuccino
- Syltede umodne jordbær
- Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
- Stegt andebryst med morkler
- Broccoli-græskarsalat
- Bolognaise á la vegetariana
- Nordisk panzanella
- Sydamerikansk salat med quinoa, græskar og grønkål.
- Jambalaya
- NoChicken Chunks spyd,grillede løg, “knuste” kartofler m ristet aioli
- Syltede kantareller med enebær
- Banh mi med hoisin bacon, hønsesalat og koriander
- Rød thaicurry med skaldyr
- Sticky chicken med citron og honning
- Bagt spidskål med citron og frø
- Broccoli med sesam, koriander og miso
- Sprøde deluxe fiskefingre med nordisk tartarsauce og store fritter.
- Brun Grundsauce
- BBQ-gulerodssalat
- Vintervarme med æble, hindbær og vanilje
- Wok med nudler og NoBeef Slices
- Saltsyltede citroner
- Asian papaya salat
- Sprøde Nochicken chunks
- Italiensk kalveragout med pasta
- Kimchi-pandekager
- Appelsin & kanel brûlée
- Fladbrød med torsk, citronmayonnaise, pickles og karse
- Hvid chokolade ”risotto”
- Speltotto fra Øland
- Zucchini Frittas
- Vegetarisk schnitzel
- Indisk auberginekompot
- Empanadas de espinaca
- Vegetarisk julehotdog
- Helbagt knoldselleri med persillepesto
- Grøn ærte- og aspargessuppe med kikærtecrunch, lemon-skyr og spirulina
- Kalvegryde med rosmarin og citron
- Chapati
- Bøffelgratin med blomkål
- Miso-ramen
- Glutenfri ovnpandekage med kål og tyttebær
- Gnocchi med Kylling, svampe og grillede hvide asparges
- Syltede umodne jordbær
- Feijoada Peixe - Skaldyrsret med safran og kokos
- Stegt andebryst med morkler
- Broccoli-græskarsalat
- Bolognaise á la vegetariana
- Nordisk panzanella
- Sydamerikansk salat med quinoa, græskar og grønkål.
- Jambalaya
- NoChicken Chunks spyd,grillede løg, “knuste” kartofler m ristet aioli
- Syltede kantareller med enebær
- Banh mi med hoisin bacon, hønsesalat og koriander
- Rød thaicurry med skaldyr
- Sticky chicken med citron og honning
- Nochicken wrap
- Blomkåls-tandoorisalat
- Chicken Katsu burger
- Croque Monsieur
- Papayasalat
- Parpadelle-hønsejus med skorzonerod og sesam
- Khubz brød
- Salat af rødbeder, selleri og æble
- Grøn asparges med ærte-mynteskum og sort sesam
- Gulerods og boghvede bøffer
- Shiso burger med chili mayonnaise
- Charmoula til marinering af fisk og kød
- Pho med kylling
- Rødbeder i vin
- Sprød Korean style NoChicken-burger
- Braiseret Oksekæber med urter og ristet Aioli
- Sprøde jordskokker med tangkaviar
- ”Smash veggie burger” med svampe, modnet cheddar og røget dijon mayo.
- Power dumplings
- Vegetarisk gullashsuppe
- Meaty mac & cheese
- Svampetoast med miso
- Rød eller grøn Asiatisk karry med kylling
- Rødbedesalat & friskost med syltede agurker
- Papadelle med spinatfløde og citron
- Karamelsauce med havremælk
- Kylling Biryani
- Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
- Butternut squash risotto med skovsvampe
- Hurtig Nomince woknudler
- Vintertabbouleh
- Koreansk ramen
- Løg og øl-tærte
- Chokoladekage, karamelmousse og havtorn
- Pulled pork med cajun rub
- Kimchi
- Agurkesorbet
- Jordskok-kartoffelsalat med mayonnaise med røgsmag
- Kålrabi og gulerødder med spidskommen
- Panna cotta med havtorn og hvid chokolade
- Kylling Katsu-burger
- Banan/Jordbær shakes (energitæt)
- Nougatine med kikærter
- Pizza Bianca
- Asiatisk dip med Hellmann's mayonnaise
- Kalvefrikassé
- Salat med stegt kyllingelever og sesam
- Karameliseret ananassalat
- Asiatisk bønnesalat
- Japansk inspireret cevihe fra Peru
- Citronposset, chokolademousse, oliven, lakrids og hyldeblomstmarengs
- Indisk vegetarcurry
- Frø-nøddeknas med basilikums cfreme
- Toast med Black Eye-bønner og parmesan
- Cæsarsalat med sprød fisk og hummercreme
- NoBeef Steak Sandwich med løg, trøffel & Parmesan
- Nordafrikansk one pot gryde med græskar og kikærter
- Sopa de Vegatais - Sydamerikansk suppe med lime og kokos
- Braiseret kalveskank med sort hvidløgssauce
- Brasiliansk pesto, Passionsfrugt pimenta og Dijon/Chilimayonnaise
- Te-gravad laks med anis, fennikel og dild
- Aubergine toast med gedeost og belugalinser
- Stegt pighvar med variation af løg
- Fiskegryde med kokos og tomat
- Salte vafler med rodfrugter
- Chokolademousse med saltet kakao-crumble
- Blomkålsuppe med æble og kardemomme
- Umamistuvet kål
- NoChicken i asparges
- Vegetarisk pho
- Pasta Carbonara
- NoBeef Steak Sandwich med løg, trøffel & parmesan
- Asiatisk lakseceviche med lime
- Kyllingeoverlår med spicy kikærtekompot
- Sweet & spicy gulerodshummus
- Linsesalat med spelt og æble
- Mogueca Baiana - Skaldyrsgryde med kokos og peberfrugt
- Rogan josh
- Dips og dressinger
- Toast Skagen
- Græskar med kålrabi-kartoffelmos og svinebouillon
- Grillet knoldselleri, æblecreme og nøddevinaigrette
- Lammeburger Bagdad med Jajeek mayonnaise
- Linse-kartoffelkarry Tikka Masala
- Grøntsags börek med paprikaflødeost
- Nomince lasagne
- Sydafrikanske samosas
- Mini-donuts med kardemomme og luftig mandelskum
- Ramen suppe med nudler, svampe og glaseret gris
- Rødbedesuppe med torsk og fraiche
- Creme brulé-appelsinkage,chokolademousse og vaniljemarineret appelsin
- "Satsuma Age" - Fishcake med chili mayonnaise
- Baby shawarma med mynte og citrus dressing
- Caesarsalat med friteret kylling
- Knækbrød
- Salat stegt over åben ild og creme af gruyére-ost
- Arroz e Feijâo - Ris og bønner
- Hvide asparges med ansjoser og persille i Orly, butterbean/hvidløgsdip
- Panna cotta med citronverbena og sprød mangokage
- Hummus
- Små kartofler med tang-asparges syltet i gurkemeje
- Kartoffel/Fennikel Pommes Anna
- Deviled eggs med hummer
- Doro Wat - Etiopisk kyllingegryde
- Cape malay karry kylling med gule ris
- Murtabak-filo med kylling, tomat og chili
- Lasagne med gedeost og kikærter
- Koreansk kålroesalat
- Svampe og jordskokkesuppe med æble
- Chokoladebudding med stjerneanis
- Creme Caramel - Panna Cotta med appelsin
- Ricottakage med radicchio salat
- Rødbeder med røget friskost
- Peruviansk chowder
- Chia-chokolademousse
- Grønne asparges med estragon
- Falafel med tzatziki
- Lasagne med Spinat, Græskar og Aubergine
- Kofta-Egyptiske kødboller
- Enkel grønkålspesto
- Jordbærgrød
- Beef Shahi Korma
- Mchuzi wa biringanya-grønsags masala
- Lime og kokos brulee
- Creme af brune bønner og eddikekogt bacon
- Sød kartoffelsalat
- Pizza med Nobeef-slices, jalapeno-mayo og syltede rødløg
- Ålandsk fiskepande
- Kamut-hvede pilaf med kylling
- Svampelasagne med tomat og grønkålssalat
- Fiskeburger med fennikel-slaw
- Citronfromage
- Oksefilet med jordskokker og rødvinssauce med røget marv
- Baby shawarma med mynte/citrondressing
- Grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost
- Kylling Picadillo i majstortilias
- Kylling Moambe fra Congo
- Pizza med Nobeef-slices, jalapeno-mayo og syltede rødløg
- Ålandsk fiskepande
- Kamut-hvede pilaf med kylling
- Svampelasagne med tomat og grønkålssalat
- Fiskeburger med fennikel-slaw
- Citronfromage
- Oksefilet med jordskokker og rødvinssauce med røget marv
- Baby shawarma med mynte/citrondressing
- Grillet asparges med trøffelmayonnaise og ost
- Kylling Picadillo i majstortilias
- Kylling Moambe fra Congo
- Cubansk bønne og grønkålssuppe
- Libanesisk lammefarsspyd
- Æble panna cotta
- Persillesauce
- Solbærgrød
- Toast Skagen
- Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel
- Tortillas med kylling og kamuthvede
- Den ultimative burgerservering
- Kaffe-kardemomme brulee
- Chili jam pork ribs
- Cremet hollandaise
- Ungarsk gullasch
- Nem majssuppe
- Pandestegte fiskefrikadeller
- Stegt blomkålspesto til pasta
- Kalveroastbeef med broccoli og grillet løg
- Syltede rødbeder (dysfagi)
- Bagt kartoffel med spicy tuna
- Ratatouille med gedeost
- Grillet kalveentrecote,dijon-mayonnaise og blåbærsovs
- Kicking cabbage saute
- Greenie
- Fisk i kokoskarry - Mtuzi wa samaki
- Ovnstegte rodfrugter med timian
- Arroz De Brocolis - Broccoli og ris
- Grillet ribbenssteg med rosmarin- og honningglaze
- Klar fiskebouillon med torsk og risnudler
- Pho med okse
- Pulled Cherry Cola BBQ-Burger
- Gulerods- og appelsinsmoothie med chili
- Syltede agurker (dysfagi)
- Ingefær-vanilje brulee
- Farofa de Banana - Couscous med stegte banan og forårsløg