Kitchonomy
Spar tid og penge og sæt smag på med kloge valg og enkle midler!

Der er ingen tvivl om, at restaurationsbranchen står over for mange udfordringer i øjeblikket. Råvarepriserne er steget, elregningerne er blevet højere, og selvom pandemien er overstået, kan mange i branchen stadig mærke eftervirkningerne. Med andre ord har det aldrig været vigtigere at få styr på din køkkenøkonomi og finde genveje. Derfor har vi samlet alle de tekster, vi har skrevet om emnet – og der kommer flere. God fornøjelse og held og lykke!
-
Sådan optimerer du din menu for at maksimere profit og produktivitet
Din trin-for-trin guide til en mere profitabel menu.
-
Supper til de kolde dage
Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret, nem at tilberede i utallige udgaver, er mættende og smager ikke minds...
-
Otte tips til en bedre køkkenøkonomi!
-
Mere smag, konsistens og fylde med Knorr Koldrørt!
-
Kitchonomy med Andreas Hedlund
Smarte tips og gode samtaler om køkkenøkonomi!
-
Server lønsomme og fristende desserter
-
Tid er penge!
Gode genveje til dem, der tænker i køkkenøkonomi!
-
Prisbillige retter og tips til din menu!
-
Sådan prissætter du din menu, hvis du vil tjene penge
Prissæt din menu på en måde, der fungerer for både gæsterne og køkkenøkonomien
-
Maksimer din omsætning
For at skabe vækst og udvide din restaurant skal du være i stand til at sælge og promovere vigtige tilbud til dine gæster. I de...