Menu

Ingredienser

+

Suppen step 1

  • Løg, finthakket 200.0 g
  • Hvidløg, hakket 30.0 g
  • Frilands gulerødder 400.0 g
  • Smør 60.0 g

Suppen step 2

Suppen step 3

Suppen afrunding

  • Spinat, hakket, dybfrost 400.0 g
  • Knorr Umami 1 kg 20.0 g

Servering

  • Yoghurt natural 200.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  • Citron 1.0 stk.

Mellemøstens mad er kendetegnet ved sine søde krydderier, smagsoplevelser og dufte. Server denne varmende og velduftende suppe sammen med persille, yoghurt og citron.

...

Tilberedning

  1. Suppen step 1

    • Sauter løg, gulerod og hvidløg i nogle minutter.
  2. Suppen step 2

    • Tilsæt spidskommen, Knorr Professional Paprikapuré og røget paprikapulver, steg yderligere nogle minutter.
  3. Suppen step 3

    • Rør Tomatpuré i og tilsæt Perlebyg, Knorr Tomatino, Knorr Oksefond og vand og lad simre under låg i 20-25 minutter eller indtil kornene er bløde.
  4. Suppen afrunding

    • Tilsæt spinat, lad simre yderligere 2 minutter, smag til med Knorr Umami og peber.
  5. Servering

    • Server suppen straks med yoghurt, persille og citron.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu