Menu

Ingredienser

+

Suppe

Glaseret gris

  • Svinebryst uden svær og ben 500.0 g
  • Soya Japansk 50.0 g
  • Honning 25.0 g

Anretning

  • Nudler ramen 500.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • Hvidløg friteret 20.0 g
  • Svampe, blandede 300.0 g
  • Brøndkarse
  • Purløg

Denne Ramen suppe stammer fra Hokkaido i Japan. Ramen suppe er egentlig af kinesisk oprindelse, og det er endnu usikkert hvornår den bredte sig til Japan – denne version med Miso er forholdsvis ny og blev første gang serveret i 1967. Navnet Ramen er man ikke sikker på, hvor stammer fra, men man mener, det er den Japanske udtalelse af det kinesiske ord ”la mian” som betyder ”håndlavede nudler”. Denne version er kombineret med Nordiske råvarer, men har bevaret sit klassiske islæt og asiatiske udtryk.

...

Tilberedning

  1. Suppe

    • Kog vandet op med Knorr Hønsebouillon og Knorr Oksebouillon. Tilsæt Miso paste og ketjap manis og smag suppen til med lidt salt efter behov.
  2. Glaseret gris

    • Skær svinebrystet ud i stykker af 50 g og langtidsbag dem i ovnen ved 80 grader, til de er helt møre.
    • Bland sød soya og honning og pensl svinebrystet med glaseringen det sidste kvarter de er i ovnen og skru op på 190 grader.
  3. Anretning

    • Vend de kogte ægnudler med koriander og friteret hvidløg.
    • Anret suppen med nudler, friske svampe og glaseret svinebryst og pynt af med friske urter.
  4. Til servering

    • Server gerne suppen med smilende æg og ristet sesamfrø.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu