En god dessert er en perfekt afslutning på et lækkert måltid. Få gang i mersalget med små desserter som gæsterne kan forkæle sig med. Læs med her og få tips og opskrifter til nemme desserter, der både er godt for smagsløg og forretning.
Det behøver ikke at være svært, dyrt eller tidskrævende at lave lækre desserter. Slet ikke, hvis man gør brug af lidt hjælpende hænder i køkkenet. Vi har udviklet dessertporteføljen fra Carte d’Or Professional netop til at hjælpe med at servere lønsomme og smagfulde klassikere uden det store besvær. Det er lavet på de bedste råvarer og ingredienser, og du slipper for vandbad, husblas og bagning. Pulveret skal blot piskes op med væske, maksimalt koge i to minutter, hvorefter det sættes på køl indtil servering.
Vi har lavet et hæfte med nemme idéer til at pifte klassiske desserter op. Lav enten creme brûlée og panna cotta som du kender dem, eller twist ved at tilføje lidt ekstra smag i massen eller toppe med karamelsauce. Pisk også nemt en koldrørt chokolademousse, der eventuelt kan smagsættes med lidt mokka eller rom. Hæftet indeholder fulde opskrifter på nemme og spændende desserter.