Menu

Ingredienser

+

Smagen

  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • Sødmælk 600.0 ml
  • Kaffebønner 60.0 g
  • Kardemomme 18.0 g

Bruleen

  • Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg 130.0 g

Glasering og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g

En dessert-klassiker, som her er smagt til med aromatiske kaffebønner. Serveres bedst med en sprød sød overflade umiddelbart efter karamelliseringen

...

Tilberedning

  1. Smagen

    • Kog fløde, mælk, kaffebønner og kardemommekerner op ved moderat varme. Lad det simre i nogle minutter.
    • Tag den af varmen og lad det trække i 30 minutter.
  2. Bruleen

    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.. Si kardemommekernerne og kaffebønnerne fra.
    • Udportionér Crème Brûléen og stil dem herefter på køl
  3. Glasering og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu