Menu

Ingredienser

+

Coconut & Lime cheesecake


Skab en dejlig frisk og sød cheesecake, der tilmed er nem at lave og ikke kræver husblas.

...

Tilberedning

  1. Coconut & Lime cheesecake

    • Blend ingefærkiksene til en fin crumble. Smelt smør og rør det i. 
    • Tryk blandingen i en springform. Læg i køleskabet indtil det har sat sig. 
    • Kom kokosmælk og lime i en gryde og bring det i kog. Fjern fra varmen og pisk Carte d'Or Panna Cotta-blandingen i og lad den opløses. 
    • Hæld blandingen i en røreskål og pisk derefter flødeosten i, indtil den er glat. 
    • Hæld blandingen på kiksebunden og stil den på køl for at sætte sig. 
    • Tag den ud af køleskabet, riv frisk limeskal over toppen og pynt med ristede kokosflager.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu