Menu

Ingredienser

+

Rejesalat

  • Rejer, 700.0 g
  • Rødløg, finthakket 25.0 g
  • Dild 20.0 g
  • HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L 300.0 g
  • Citronsaft friskpresset 10.0 ml
  • Peberrod, revet 20.0 g
  • Salt og peber

Brød

  • Toastbrød, skriver 10.0 stk.
  • rapsolie 15.0 ml
  • Smør 30.0 g

Til servering

  • 1 Kg Rogn
  • Frisk Dild 15.0 g
  • Citron 2.0 stk.

Toast Skagen er en klassisk og elsket sommerret. For en lignende lacto-ovo-vegetarisk version skal du udskifte rejer med beluga-linser og bruge tangkaviar.

...

Tilberedning

  1. Rejesalat

    • Bland alle ingredienser. Kan holde på køl i to dage.
  2. Brød

    • Skær kanten af brødet.
    • Varm olien på en stegepande og tilsæt smør. Når det er bruset af, skal du lægge brødskiverne i. Vend brødet efter 15 sekunder. Steg færdig og del brødet på midten.
  3. Til servering

    • Fordel rejesalaten på tallerkenen.
    • Top med rogn og plukket dild
    • Garnér med friske citronskiver og server med det nystegte brød.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu