Menu

Ingredienser

+

Chapati

  • Grahamsmel 240.0 g
  • Vand 150.0 ml
  • Salt 6.0 g
  • rapsolie

Chapati er et indisk, usyret fladbrød, som bliver luftigt, når det steges. I Østafrika (Uganda, Kenya, Tanzania) er chapati almindelig som morgenmad eller tilbehør til maden i stedet for ris eller kartofler. I Afrika steges chapati i olie og kan nogle gange indeholde finhakket gulerod eller løg.

...

Tilberedning

  1. Chapati

    • Rør mel, vand (37 grader varmt)og salt sammen, og ælt sammen til en smidig dej.
    • Del dejen i 10 stykker, og rul dem ud til tynde, runde brød på et meldrysset bord.
    • Steg brødene i 1-2 minutter på hver side i en varm stegepande med en smule olie. Brødene skal have små, brune pletter på begge sider.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu