Tid og mangel på hænder er et problem i mange køkkener. Det kan derfor være stort set umuligt at nå alt det man plejer og stadig opretholde den høje kvalitet. Hos Unilever Food Solutions har vi skabt en mulighed for sammen at producere din helt egen signatursauce, så I kan fokusere på resten af serveringen.
Det er tidskrævende at lave en god sauce. Og når kunderne tilmed forventer, at saucen smager ens hver gang – og uanset hvilket restaurant de besøger, hvis du ejer en kæde – så er det noget af en opgave, når mange forskellige kokke er involveret. Den problemstilling blev vi sat overfor flere år tilbage, og har siden bygget vores specialdesignede signatursauce-produktioner op i samarbejde med flere kunder og samarbejdspartnere. Med stor tilfredshed til følge. Læs med her, hvis du synes det lyder interessant og kunne være noget for dig!
Kundens behov
Processen indledes altid med en god dialog med kunden. Hvad er behovet? Hvordan gør I i dag? Hvilke typer saucer snakker vi om? Mængder? Derfra kan vi sammen lægge en plan. Næste step er prøvesmagninger. Vores udviklingskok Frank, har lavet prøveproduktioner i køkkenet på 6. th på vores kontor i Ørestad. Her tilsmages sammen med kunden på flere udgaver, der er udviklet ud fra den indledende snak om behov. Her kan saucerne tilpasses, så de matcher præcis det resultat, som der efterspørges. Derefter bliver den godkendte sauce sendt til prøveproduktion hos en af vores samarbejdspartneres produktionssteder i Danmark. Her laves den første store batch, så vi sammen tester saucen i den store mængde og eventuelt finjusterer smagen. Efter endelig godkendelse kan vi sammen være klar til at producere!
Ensartet resultat
Saucerne pakkes herefter efter jeres ønske. Det kan komme i spande, store poser eller helt ned til 2,5 dl poser, hvis det eksempelvis skal bruges til måltidskasser eller takeaway, hvor det skal opvarmes i slutbrugerens eget køkken. Saucerne er klar til opvarmning og kan serveres som de er, eller de sidste ingredienser kan tilføjes i jeres køkken, hvis der skal lidt friske svampe eller krydderurter i. Og så er I klar til servering – med samme smag og tekstur hver gang, uanset kok og by. Det kalder vi kvalitetssikring. Så skal I blot koncentrere jer om tallerkenens andre ingredienser.
Vil du vide mere?
Kan du se fordelene i dette – udover besparelse på tid og økonomi? Så tøv ikke med at tage fat i vores sælgere eller kokke. Find kontaktoplysninger her.