Menu

Brug rigelig med krydderier

Plantebaseret mad kræver mere krydderi for at kompensere for den smag, kødet normalt giver. Sørg for altid at bruge masser af de rigtige krydderier, så du får den bedste smag frem i dine grøntsager.

Steg det, grill det, ovnsteg det

Brug teknikker, der er kendt for at få ingrediensernes fulde smag frem, når du tilbereder plantebaserede måltider. Stegning, grill eller ovnstegning af dine grøntsager trækker alt det bedste frem, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt at arbejde med, så du kan imponere dine kunder.

Skru op for syrligheden

Et andet tip til at booste umami-smagen i din plantebaserede menu er at arbejde med syren, når du sætter smag på retten. Eddike og andre syrlige ingredienser i dit køkken kan være en livredder for det plantebaserede måltid!

Start I den krydrede ende

Hvis du ikke føler dig helt hjemme i det plantebaserede køkken, kan et godt sted at starte for eksempel være asiatiske eller indiske retter. Disse køkkener er allerede kendt for deres velsmagende retter med masser af kraft, hvilket gør det nemmere at kopiere dem i en plantebaseret version, indtil du har styr på det.

Kort sagt lader det plantebaserede køkken dig virkelig vise dine evner som kok. Det eneste, du skal gøre, er at bruge de teknikker, du altid har brugt – bare på en skærpet, mere eksperimenterende og legende måde. God fornøjelse med din plantebaserede madlavning!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu