Sidste år ændrede Daniel Müllern formatet for, hvordan vi normalt serverer vores julemenu. Her serverede han julemenuen i små skåle og duftende fade, der skabte julestemning på alle bordene. Vi tror helt sikkert på, at denne form for jul er kommet for at blive, uanset om vi får lov til at stå i kø ved buffeterne eller ej. Friskt, smukt, lækkert og luksuriøst med alt i små portioner. Hvad mere kan man ønske sig? Udform dit juletilbud ved hjælp af Daniels retter nedenfor! Glædelig jul!
Sort hvidløgs-mayonnaise med grønkål
Sort hvidløg giver mayonnaisen en fyldighed, som almindelig hvidløg har svært ved at konkurrere med. Her sammen med nærende grønkål.
- 50 g grønkål
- 5 g Eddike, hvidvin
- 200 g HELLMANN'S Real Mayonnaise 79 %
- 15 g Fermenteret hvidløg
Sådan gør du
- Mix sort hvidløg, HELLMANN'S Mayonnaise og hvidvinseddike til en glat konsistens.
- Skær grønkålsbladene i mindre stykker.
- Sprøjt sort hvidløgs-mayonnaise på bladene.
Jul på bordet
Download vores brochure ”Jul på bordet” for at få alle opskrifterne, og hav en rigtig velsmagende jul!