Menu

Ingredienser

+

Auberginer


  • Denne lille "grøntsags konditorkage" gør sig fantastisk både som en selvstændig ret og som en garniture til en enkel tallerkenanretning. Kombinationen af bagt løg, blød gedeost, karamelisseret umami samt letrøgede belugalinser, giver en all around smagsoplevelse.

...

Tilberedning

  1. Auberginer

    • Rist aubergineskiverne sprøde i fedtstof og sæt dem væk.
    • Steg salatløgene gyldne på skærefladen og sæt dem væk
    • Kog belugalinserne møre i vand med lidt salt. Dræn dem og bland dem med hvidløg krydderpasta, Deep Smoke samt Knorr Umami-krydderi.
    • Bland kyllingefond og Caramelized Umami og pensl aubergine skiverne med glacen. Fordel gedeosten på auberginerne, placer et halvt stegt salatløg på hver, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 8 min.
    • Server dem varme toppet med de krydrede lune belugalinser. Garner gerne med lidt bitter karse og syltede rødløg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu