Menu

Ingredienser

+

Kimchi


Kimchi er en traditionel koreansk tilbehør, der kan laves af fermenteret kål, radise eller agurk. I Korea spises kimchi til næsten alle måltider. Smagen er krydret, lidt salt med en fantastisk fyldig umami smag! Denne kimchi-opskrift er 100% plantebaseret og indeholder med andre ord ingen fiskesauce. Opskriften er en hurtig variant på den klassiske, mere tidskrævende teknik. Kimchi er perfekt i Ramen, Poke Bowl eller i en Bao.

...

Tilberedning

  1. Kimchi

    • Skyl kålen. Skær i 5 cm stykker og bland grundigt med salt. Stil ved stuetemperatur i 5 timer.
    • Del den hvide del af porren, riv den fint. Skyl grundigt. 
    • Skyl overskydende salt af kålen og pres væsken ud med hænderne i et dørslag. Bland kålen med kimchibase, fintrevet hvidløg og ingefær og porre. 
    • Bland Knorr Koldrørt jævning med Go Chu Garu og vend sammen med kålen. Læg kålen i to vakuumposer og ryst godt.
    • Opbevares på køl i mindst et døgn, men gerne længere før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu