Nu har vi udvidet HELLMANN'S-sortimentet med vores mest professionelle mayonnaise nogensinde! HELLMANN'S Professional er varmestabil på stegepladen og i ovnen, tåler en hel del syre og er et stabilt valg, når du skal udvikle dine signaturdips og -saucer i restaurationskøkkenet. Ganske enkelt en stabil mayonnaise til udfordrende omstændigheder!
Opskriftsfolderne, der giver dig mulighed for at shine!
Vores kokke har haft travlt igen og har fundet på en masse nye opskrifter. Faktisk er der så mange af dem, at vi har lavet to foldere – én der specifikt henvender sig til dem, der arbejder i frokostrestauranter, og én der er mere fastfood-orienteret. Men du kan sagtens downloade dem begge! Velbekomme!
HELLMANN’S Professional i dit køkken!
Smooth talking!
Hvornår er en hjemmelavet mayonnaise bedst? Hvad synes vores kokke om mayonnaise generelt, og hvad tænker de specifikt om HELLMANN'S Professional?
Din guide til et nemmere valg af mayonnaise!
Nu, hvor der er endnu en HELLMANN'S i samlingen, kan det være svært at vide, hvornår du skal bruge den ene eller den anden i din madlavning. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en mayonnaiseguide, der tydeligt opsummerer forskellene.