Tips, råd og regler!
Hvad en restaurantejer har brug for at vide i pandemiske tider
Der findes en Pre-Corona og en Post-Corona-tid.. Verden har ændret sig. Det har vores branche også. Og der er masser af regler og anbefalinger at holde styr på for at kunne drive en restaurant på en sikker, tryg og vellykket måde. Her har vi opsummeret det hele og krydret det med et strejf af inspiration, som vi håber vil hjælpe dig med at komme igennem krisen.
Og du... Godt kæmpet!
-
Hurra, vi har åben igen!
En lynguide til dig, der skal genåbne din restaurant!
-
Praktisk information til håndtering af COVID-19
Information og hjælp til professionelle i Foodservicebranchen
-
Hold din virksomhed Top of Mind med sociale medier
Når hele verden – inklusiv dine kunder – virker til at have større problemer, hvordan kan du så bruge de sociale medier til at ...
-
Få flere kunder med take away
Er du kommet med på take away bølgen og mangler lidt inspiration til at få ekstra kunder i forretningen? Tilret menuen, så den ...
-
Gør din take-away forretning til en succes