1. Introduktion
Udvid din fjerkræshorisont med disse film - en gennemgang af køkkenteknikker og ingredienser, der spænder over fem forskellige køkkener og otte forskellige retter.
2. Trykstegt koreansk kylling
Lær gode tips og teknikker til saltlage, panering, dej og stegning af koreansk kylling for et perfekt sprødt resultat.
3. Thai kylling i grøn karry
Lær opskriften på denne thailandske kylling i grøn karry - en rig base af grøn karrypasta og kokosmælk, smagt til med krydderurter og saucer og et par unikke thailandske ingredienser.
4. Stegt kylling med basilikum
Den thailandske kok, Saiphin Moore, laver stegt kylling med basilikum - en klassisk thailandsk ret. Lær opskriften samt Rosa's cafés signatur-sauce.
5. Mexicansk kyllingetacos med chipotle toreados guacamole
Kombiner dine chipotle toreados, friturestegt skind og sous vide kylling for at skabe en raffineret version af kyllingetacos.
6. Samling og anretning af kyllingetacos
Bliv guidet gennem teknikker til den perfekte taco-servering.
7. Tandoor chicken (1. del)
Udforsk de utallige marinader og farverige krydderier, der er involveret i at lave Tandoor-kylling.
8. Tandoor chicken (2. del)
Se med når denne klassiske ret sættes på spyd og færdiggøres i en traditionel lerovn.
9. Tikka Chicken Masala (1. del)
Lær om krydderierne og yoghurtene, der omslutter denne ikoniske ret samt restaurantens personlige garam masala-blanding til dristig smag.
10. Tikka Chicken Masala (2. del)
Kokken Bagh Sigh afslører de ingredienser, der sætter prikken over iét i skabelsen af aromatiske krydderier og saucer.
11. Sous Vide & stegt and med Berry Jus
Lær opskriften på denne anderet med lækker panering med en sous-vide!
12. Sous Vide & stegt and med Berry Jus (1. del)
Lær at karamellisere and, før du laver en bærcoulis og reduceret andefond.
13. Sous Vide & stegt and med Berry Jus (2. del)
Fuldend din and med edamamebønner og eksotiske svampe, før du parrer med søde elementer og pynt.
14. Buttermilk fried chicken - Ingredienser
Hæv standarden på en klassiker - Kærnemælkstegt kylling. Lær ingredienserne fra krydderier til søde honningglasurer.
15. Buttermilk fried chicken (1. del)
Begynd med at panere din kylling i æg, mel og rasp, før du lærer en klassisk slawopskrift, der skal ledsage din ret.
16. Buttermilk fried chicken (2. del)
Steg, dryp og drys dig igennem del 2, og omdan kyllingen til et sprødt, krydret resultat inden servering.