Menu

00:53

1. Introduktion

Udvid din fjerkræshorisont med disse film - en gennemgang af køkkenteknikker og ingredienser, der spænder over fem forskellige køkkener og otte forskellige retter.

04:39

2. Trykstegt koreansk kylling

Lær gode tips og teknikker til saltlage, panering, dej og stegning af koreansk kylling for et perfekt sprødt resultat. 

03:33

3. Thai kylling i grøn karry

Lær opskriften på denne thailandske kylling i grøn karry - en rig base af grøn karrypasta og kokosmælk, smagt til med krydderurter og saucer og et par unikke thailandske ingredienser. 

03:21

4. Stegt kylling med basilikum

Den thailandske kok, Saiphin Moore, laver stegt kylling med basilikum - en klassisk thailandsk ret. Lær opskriften samt Rosa's cafés signatur-sauce. 

01:32

5. Mexicansk kyllingetacos med chipotle toreados guacamole

Kombiner dine chipotle toreados, friturestegt skind og sous vide kylling for at skabe en raffineret version af kyllingetacos.

03:24

6. Samling og anretning af kyllingetacos

Bliv guidet gennem teknikker til den perfekte taco-servering.

04:04

7. Tandoor chicken (1. del)    

Udforsk de utallige marinader og farverige krydderier, der er involveret i at lave Tandoor-kylling.

02:17

8. Tandoor chicken (2. del)

Se med når denne klassiske ret sættes på spyd og færdiggøres i en traditionel lerovn.

02:44

9. Tikka Chicken Masala (1. del)   

Lær om krydderierne og yoghurtene, der omslutter denne ikoniske ret samt restaurantens personlige garam masala-blanding til dristig smag. 

04:01

10. Tikka Chicken Masala (2. del)

Kokken Bagh Sigh afslører de ingredienser, der sætter prikken over iét i skabelsen af aromatiske krydderier og saucer. 

02:18

11. Sous Vide & stegt and med Berry Jus

Lær opskriften på denne anderet med lækker panering med en sous-vide! 

03:54

12. Sous Vide & stegt and med Berry Jus (1. del)

Lær at karamellisere and, før du laver en bærcoulis og reduceret andefond. 

03:20

13. Sous Vide & stegt and med Berry Jus (2. del)

Fuldend din and med edamamebønner og eksotiske svampe, før du parrer med søde elementer og pynt. 

01:25

14. Buttermilk fried chicken - Ingredienser

Hæv standarden på en klassiker - Kærnemælkstegt kylling. Lær ingredienserne fra krydderier til søde honningglasurer. 

02:10

15. Buttermilk fried chicken (1. del)

Begynd med at panere din kylling i æg, mel og rasp, før du lærer en klassisk slawopskrift, der skal ledsage din ret. 

03:10

16. Buttermilk fried chicken (2. del)

Steg, dryp og drys dig igennem del 2, og omdan kyllingen til et sprødt, krydret resultat inden servering.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu