1. Kostpræferencer
I denne video lærer du, hvorfor dit køkken skal kunne imødekomme forskellige kostpræferencer. Ben Tish og andre professionelle kokke vil lære dig forskellene mellem lakto-vegetar, lakto-ovo-vegetar og pescetarkost, så du ved, hvad du skal holde øje med.
2. Kostpræferencer – fortsat
Find ud af, hvad veganere må spise og populære veganske alternativer, der kan bruges i stedet for kød. Kokkene Chantelle Nicholson og Audrey Crone deler tips om, hvordan plantebaserede elementer i menuen kan tiltrække nye kunder. Du vil også finde ud af, hvad flexitar betyder, og hvordan denne type adskiller sig fra en traditionel vegetar.
3. Håndtering af kostbehov
Der er en række ting, du skal overveje, når du laver en plantebaseret menu eller allergivenlig mad. Chefkokken Pip Lacey og andre professionelle kokke deler deres tips til, hvordan du kan sikre dig, at du opfylder behovene hos personer med særlige kostpræferencer. De forklarer også, hvordan du beskriver og promoverer dine plantebaserede opskrifter på den mest tiltalende måde, herunder hvordan du fremhæver dem i dine menuer.
4. Allergener og intolerance
Kunderne forventer, at dem, der arbejder i restauranter med allergivenlige menuer, er helt klar over, hvad deres mad består af. Denne video viser de vigtigste forskelle mellem allergi og intolerance – og hvorfor det ene er mere farligt. Find ud af, hvad en gæst med en bestemt allergi spiser, og sæt processer på plads, der garanterer, at der ikke sker krydskontaminering.