Menu

Ingredienser

+

Fisk

  • Lyssej, filet 1.3 kg

Gryderet

Sauce


En skøn alt-i-en fiskeret med sejfilét og grøntsager i ét fad. Opskriften svarer til en GN bakke.

...

Tilberedning

  1. Fisk

    • Portionér fisken.
  2. Gryderet

    • Klargør grøntsagerne.
    • Sæt fisken på gryden med søde kartofler, gulerødder og grøntsagsbouillon. Kog grøntsagerne til de er møre.
    • Hæld vandet fra og mos grøntsagerne med et piskeris. Stil til side og lad køle lidt af.
    • Svits porrer, hvidløg og løg indtil de er bløde. Tilsæt madlavningsfløde, Knorr Umami og spinat.
    • Kom blandingen i en GN bakke.
    • Læg fisken i formen og fordel forsigtigt din søde kartoffel- og gulerodsmos ovenpå.
    • Bland alle ingredienser til saucen og hæld over fiskefadet.
    • Bag ved 175° i cirka 25 minutter
  3. Sauce

    • Bland alle ingredienser. Hæld over fiskefadet inden det kommer i ovnen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu