Menu

Ingredienser

+

Hummerbearnaise


En lækker kombination af kogte friske, grønne asparges og rejer serveret med et twist på den klassiske bearnaisesauce, der er smagt til med Knorr Hummerfond. Hummer Bearnaise er også velegnet som tilbehør til for eksempel pommes frites

...

Tilberedning

  1. Hummerbearnaise

    • Opvarm Milda flydende stege 100% til 55 grader og stil den til side.
    • Kog skarlotteløg og Maille Hvidvinseddike op, og lad den reducere til halvdelen og tilsæt vandet. Sigt reduktionen og hæld den over æggeblommerne mens de piskes.
    • Legeres ved svag varme til cremet konsistens.
    • Tag gryden af varmen og tilsæt langsomt Milda flydende stege 100% under konstant piskning.
    • Smag til med Knorr Hummerfond, finthakket estragon, kørvel og tabasco.
  2. Til servering

    • Kan serveres med kogte grønne asparges og nypillede rejer.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu