Menu

Ingredienser

+

Mosen

Fyldet

  • Skalotteløg, hakket 50.0 g
  • Confiteret andelår-bryst 500.0 g
  • Ost, 45+, revet 150.0 g
  • Rasp

Dette er en af de "tunge" retter fra Sydtyskland, hvor man kombinerer kartofler og and. Retten passer godt til alle de kolde øl, der er tradition for at drikke til den berømte Oktoberfest.

...

Tilberedning

  1. Mosen

    • Bland vand, æggeblomme, fedtstof og umami sammen.
    • Tilsæt kartoffelmos granulaten under piskning til den er rørt ud.
  2. Fyldet

    • Tilsæt løg, and, ost og friskkværnet peber.
    • Kom massen i et smurt fad og drys med rasp (og evt. lidt af osten)
  3. Tilberedning

    • Bag og gratiner den i ovnen til den er gennemvarm og gylden på toppen.
  4. Servering

    • Server meget gerne med en cremet pebersauce og grøntsager efter eget valg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu