Menu

Ingredienser

+

Kicking cabbage saute


Denne ret spises hele året rundt men den har dog en højtid og et sagn bundet til sig. Det siges at hvis man spiser retten på nytårsdag vil man få lykke i det kommende år.

...

Tilberedning

  1. Kicking cabbage saute

    • Varm olie i en stor gryde over medium-høj varme. Tilføj bacontern, og steg dem indtil de er sprøde. Kom løgene på og steg dem møre i cirka 5 minutter. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og steg yderligere i 1 minut. Tilføj grønkålen og sauter den sammen med.
    • Varm vandet op i en gryde og tilsæt Knorr Hønsebouillon. Hæld bouillonen over kålblandingen og smag til med salt, peber og chiliflager. Skru ned for varmen, og lad retten simre under låg i 30 minutter eller indtil kålen er mør.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu