Menu

Ingredienser

+

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Nudelsalat

Sojamayonnaise

  • Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg 400.0 g
  • Soya Japansk 12.0 g
  • Hvidvinseddike 4.0 ml

Servering

  • lime, rå 2.0 stk.
  • Koriander, frisk, hakket 20.0 g
  • Sesam frø 15.0 g

Miso fremstilles af gærede sojobønner og anvendes normalt i dashi, japansk bouillon, og i misosuppe.Her har vi i stedet anvendt den som tilbehør til laks. Til laksen serveres en lun nudelsalat samt en cremet soyamayonnaise

...

Tilberedning

  1. Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

    • Varm ovnen til 100°.
    • Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
    • Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
  2. Nudelsalat

    • Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
    • Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
  3. Sojamayonnaise

    • Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
  4. Servering

    • Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu