Menu

Ingredienser

+

Suppen

Garnituren

  • Æble 200.0 g
  • Smør 15.0 g
  • Timian, frisk, kviste

Jordskokken er en velsmagende nordisk knold, der gør sig godt i suppe. Lige denne variant har vi toppet med svampe, så den får et skønt strejf af efterår. En ret, der passer til både frokost og aftensmad og som både forret og hovedret.

    ...

    Tilberedning

    1. Suppen

      • Sauter skalotteløg og hvidløg i fedtstof til de er bløde.
      • Tilsæt jordskokkerne og svampene, og sauter, indtil væsken fra svampene er fordampet.
      • Tilsæt vinen, og lad det koge ind. Tilsæt vandet og madlavningsfløde, og lad det simre ved lav varme i 20 minutter
      • Bland MAIZENA med koldt vand, og jævn suppen.
      • Smag til med Knorr Kyllingefond, svampefond, salt og peber.
    2. Garnituren

      • Skær æblerne i fine tern. Brun æbleternene i fedtstof sammen med timian. Anret suppen, og top med de smørbrunede æbletern.
    Produkter
    Opskrifter
    Opskriftsamling
    Menu