Menu

Ingredienser

+

Tater tots


Tater tots blev til i forbindelse med, at man ville mindske sit madspild efter man havde skåret pommes frites. Da man i 1953 lancerede tater tots solgte man dem billigt, og meget få ville købe dem, fordi man anså det for værende alt for billigt og derfor anså det som værende et dårligt produkt. Først da man hævede prisen gik salget forrygende! I dag spiser Amerikanerne 35 millioner tons om året.

...

Tilberedning

  1. Tater tots

    • Kom vand, flydende margarine og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg i en rørekedel.
    • Tilsæt Knorr Kartoffelmos, løg, Knorr Umami, parmesanost , salt og peber og rør mosen fin og glat.
    • Rul massen ud i en ca. 3 cm tyk pølse og skær ca. 5 cm lange Tater tots.
    • Lad massen hvile i et par timer på køl og panér dem efterfølgende i æg og rasp.
    • Tater tots steges gyldne i frituren og serveres sprøde og lune med en lækker dipsauce til.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu