Menu

Ingredienser

+

Metodik

  • 500 G Laksefilet Med Skind
  • Sukker 100.0 g
  • salt 50.0 g
  • Pukka Feel New ØKO 4x20 breve 3.0 pack
  • Kardemomme stødt 1.0 g
  • Citronskal, rå 0.5 stk.
  • Frisk Dild 20.0 g

Gravad laks er lækkert på julebordet, og her er en velsmagende nyfortolkning af en gammel klassiker

...

Tilberedning

  1. Metodik

    • Bland sukker, salt, te, citronskal og kardemomme.
    • Gnid laksen med blandingen, og dæk med hakket frisk dild.
    • Tildæk laksen, og lad den stå ved stuetemperatur i to timer for at få gravningen i gang. Afkøl laksen, og grav den i 1-2 dage, vend den et par gange undervejs.

    Ved servering: Skrab noget af dilden og krydderierne af, og skær laksen i skiver.

    Serveres med citron.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu