Menu

Mangler du inspiration til gode desserter, som nemt kan laves – også af ufaglært køkkenpersonale? Så læs med her! Vi har samlet nogle nemme opskrifter, der ikke kan gå galt, men stadig smager præcis som de skal!

Chokolademousse

Hvem kan ikke lide en god, luftig chokolademousse? Denne opskrift laves på blot to ingredienser og skal tilmed piskes kold. Nemmere bliver det ikke! Hvis du vil sætte prikken over i’et kan du servere den med en saltet kakao-crumble.

Du kan også servere din chokolademousse sammen med kaffen med lidt alkohol.

Chokolademousse

Chokolademousse

med Baileyskum og Toblerone

  • 500 ml mælk
  • 30 ml rom
  • 240 g Carte d’Or chokolademousse
  • 300 ml fløde
  • 30 ml Baileys
  • 100 g Tobleronestykker
  1. Hæld kold mælk i en skål. Bland rom og pulver i. Pisk i 2 minutter på lav hastighed og derefter 5 minutter på høj hastighed. Udportioner og stil på køl i ca. 90 minutter.
  2. Pisk fløde og Baileys op til en luftig skum. Hæld det over den afkølede chokolademousse og pynt med Tobleronestykker.

TIP: Du kan også erstatte rom med eksempelvis Grand Marnier eller cognac.

Creme brûlée på syv måder

Med denne simple creme brûlée base på tre ingredienser har du grundlaget for en masse fantastiske desserter. Få opskriften på en Vanilla Creme Framboise, Creme Caramel, Creme Vanilla Tiramisu style, Rabarbertrifli med vanilje, fløde og sprød granola eller en helt klassisk Creme Brülée. Se opskrifterne her.

Panna Cotta

Få din panna cotta til at ligne en million ved at udportionere i en silikoneform. Vend den efter afkøling ud på en tallerken og pynt med friske bær, små stykker marengs eller kyskager og lidt bærcoulis.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu