Menu

Ingredienser

+

Appelsin & kanel brûlée

  • Letmælk 600.0 ml
  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • Appelsinskal 14.0 g
  • Kanelstænger 20.0 g
  • Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg 130.0 g

Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljecremedessert med ristet karamel. Desserten er god og serveres som regel i portionsforme. Her er en variant, som ikke skal bages i ovnen og derfor egner sig glimrende til mange mennesker. Prøv at smage CARTE DÒR Creme Brûlée til med andre smagsvarianter såsom kaffe og kardemomme eller citron og timian.

...

Tilberedning

  1. Appelsin & kanel brûlée

    • Kog fløde, mælk, appelsinskal og en kanelstang op ved moderat varme. Tag væsken af varmen og lad det trække i cirka 30 minutter.
    • Bland Carte d'Or Creme Brulee pulveret med en lille smule af væsken og tilsæt derefter det resterende væske og pulveret i en gryde. Opvarm det til moderat varme i cirka to minutter under omrøring.
    • Fjern kanelstangen og anret Creme Brulee'en i forme. Stil på køl og lad dem sætte sig.
  2. Ved servering

    • Tag desserterne ud af køleskabet 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamelliser dem med en gasbrænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu