Menu

Hos Unilever Food Solutions tager vi ansvar og ønsker at inspirere til at skabe grønnere menuer. Derfor giver vi her konkret inspiration til retter med nye grønne ingredienser. 

Der findes mellem 20.000 og 50.000 spiselige planter på vores planet. Vi spiser dog kun 150-200 af disse på regelmæssig basis. 75% af den globale fødevareforsyning kommer fra 12 planter og fem dyrearter. Det kan vi gøre bedre.

Vi har allerede udgivet Future 50 Foods-rapporten med vores bud på 50 af fremtidens næringsrige og klimasmarte fødevarer. Alle er dyrket og høstet så skånsomt som muligt og kan nemt implementeres som alternativ til de hyppigt brugte ingredienser i din madlavning.

Siden da er behovet ikke blevet mindre, og hvis målet om et klimaneutralt fødevareerhverv inden 2050 skal lykkes i Danmark, skal vi løfte i fællesskab. Og gerne nu, med tilvalg af råvarer, der gastronomisk er en mere bæredygtig tilgang til fremtidens måltider.

Vær med til at forme fremtidens måltider – én lækker ret ad gangen!

Future 50 Foods Menu Guide

Future 50 Foods Menu Guide

Et inspirerende hæfte med 17 opskrifter med fremtidens fødevarer.

Download

Kilde:  Knorr og WWF, Future 50 Foods report, 2019

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu