Grønt er hot, men grønt på grillen er selvfølgelig endnu hottere. Og det bedste af det hele er, at det stort set ikke kan gå galt. Der er dog alligevel nogle tips, der kan gøre dine grønne grillkunster endnu bedre. Det vigtigste er faktisk, at du behandler dine grøntsager som var de kød. Du finder flere gode råd nedenfor!
Grillvenlige godter
Læg kål på kul!
Kål er en jordnær grillråvare, som det er meget nemt at holde af, og de fleste kålsorter trives godt i varmen, selvom især spidskålen er ekstra god på denne tid af året. Kan skæres i både, pensles med olie og lægges på grillen. Store stykker kål har bedst af indirekte varme og kan med fordel serveres med en klat mayonnaise efter smag.
Et andet medlem af kålfamilien er den uimodståelige blomkål. Grill den hel, halveret, opdelt i buketter, skåret i skiver ... gør hvad du har lyst til! Blomkål er en ægte medspiller i grillsæsonen.