Menu

Ingredienser

+

Blomkål

Salat

Agurkeyoghurt


Indisk blomkål med linser og æble. Mynte og agurk med yoghurt løfter retten til nye højder. En god, mættende salat.

...

Tilberedning

  1. Blomkål

    • Bag hele blomkålen ved 200 grader i ovnen med olie og salt i ca. 15-20 minutter.
    • Bland yoghurt, tandoori og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili, og pensl det stegte blomkål med blandingen.
  2. Salat

    • Skær naan-brødet i strimler, og bag dem til sprøde croutoner i ovnen.
    • Kog linserne i henhold til vejledningen på pakken.
    • Riv blomkålen på et groft rivejern.
    • Hak koriander, mynte, løg og æble.
    • Bland det hele med Hellmann's Citrus Vinaigrette.
  3. Agurkeyoghurt

    • Skær agurken, og hak mynten.
    • Bland det med yoghurt, og smag til med æblecidereddike og salt.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu