Menu

Ingredienser

+

Jordskok-kartoffelsalat

  • Kartofler 700.0 g
  • Jordskokker 300.0 g
  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Rapsolie 1.0 dl
  • Salt 5.0 g

Mayonnaise med røgsmag


Med ganske enkle ingredienser kan man lave fantastiske salater, hvis man bare gør det der lille ekstra. Ved at stege rodfrugterne kommer smagene frem. Mayonnaise med røgsmag er et perfekt supplement til jordskokkartoffelsalaten.

...

Tilberedning

  1. Jordskok-kartoffelsalat

    • Skær rodfrugterne i stykker, og vend dem i olie.
    • Hæld solsikkekernerne i, og krydr med salt.
    • Læg rodfrugterne på en bageplade, og tilbered dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller indtil de er møre.
    • Afkøl rodfrugterne.
  2. Mayonnaise med røgsmag

    • Krydr mayonnaisen med Knorr Deep Smoke
    • Læg rodfrugter, mayonnaise og rucola lagvis på tallerkenen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu