Menu

Ingredienser

+

Karameliseret ananas salat


Denne salat er en salat til festlige lejligheder! Den er sød og sur med en snert af chili og perfekt til stegt fisk eller fjerkræ. Servér den gerne om vinteren og få et strejf af sol og sommer når det sner udenfor.

...

Tilberedning

  1. Karameliseret ananas salat

    • Placér ananasskiverne på en bageplade,drys med brun farin og grill i 5 minutter, eller indtil ananasskiverne bliver gyldne og karamelliserede. Lad dem herefter køle af.
    • Kom alle ingredienserne til Spicy peanut dressingen i en foodprocessor og blend den til en tyk, glat konsistens. Smag til med salt.
    • Anrét ananas, agurk, mynteblade og løg på et fad. Drys med skiver af chili og hakkede ristede peanuts og dryp med dressingen over salaten. Riv evt. lidt frisk limeskal over.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu