Ingredienser
Cæsarsalat med sprød fisk og hummercreme
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€134.6
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Cæsardressing
æg, blommer
/g
60.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
1.0 g
0%
Citronsaft, friskpresset
/kg
30.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Hummerfond, 1 L
/l
16.0 ml
0%
Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Maille Dijon Original 865 g
/kg
15.0 g
0%
Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/l
40.0 ml
0%
Rapsolie
/g
600.0 g
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
25.0 g
0%
Salat
MAIZENA Majsstivelse 4 x 2,5 kg
/g
100.0 g
0%
Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Panko til panering
/g
100.0 g
0%
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram)
/kg
240.0 g
0%
Smør
/g
50.0 g
0%
Rapsolie
/g
50.0 g
0%
Citron
/stk.
1.0 stk.
0%
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre)
/g
1200.0 g
0%
Salat, romaine, rå
/g
500.0 g
0%
Parmasanost, frisk revet
/g
50.0 g
0%
Brød croutoner
/kg
100.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Cæsardressing
-
æg, blommer 60.0 g
-
Hvidløg, hakket 1.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 30.0 g
-
Vand 40.0 ml
-
Rapsolie 600.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 25.0 g
Salat
-
Panko til panering 100.0 g
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 240.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Rapsolie 50.0 g
-
Citron 1.0 stk.
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1200.0 g
-
Salat, romaine, rå 500.0 g
-
Parmasanost, frisk revet 50.0 g
-
Brød croutoner 100.0 g