Servér dette års julemad på fine fade, og tilbyd dine gæster en intim juleoplevelse med smage fra Norden og resten af verden. Opskrifterne er komponeret af Daniel Müllern, og her blandes kød og fisk med grønt og sødt. Med flere grøntsagsretter på menuen samt småretter i stedet for buffet bidrager du også til en mere bæredygtig oplevelse.
Menu
Protein
- Æble- og peberrodssild
- Bloody Mary-sild
- Vegetarisk karry-”sild”
- Deviled Eggs med hummer
- Pastrami-laks med syltede grøntsager og yoghurt
- Saltet kogt torsk kogt med allehånde, skånsk sennep og ærter
- Grillerede ribben korean style
- Vegetariske frikadeller “No meatballs”
- “Dyp i gryden” – krydret kyllingebouillon med kødboller og grillet brød
- Varm, peberglaseret roastbeef med grov karryremoulade og stegte løg
Grønt
- Bagt selleri med sprød skal, grønkål og miso
- Ristet og sennepssyltet blomkål med Ras el Hanout
- Coleslaw af rødkål med ingefær og appelsin
- Sesamstegt grønkål og broccoli
- Grillede rødbeder med røget friskost og ristede frø
- Sodet hvidkål med eddikesirup
Sødt
- Panna cotta-risalamande med hindbærkompot
- Karamelliseret creme brulé med appelsin og kanel
- Chokolademousse med brændte mandler og figner
Jul på bordet
Download vores brochure ”Jul på bordet” for at få alle opskrifterne, og hav en rigtig velsmagende jul!