Gæsternes behov og krav til fornyelse har aldrig været større.
Hver dag måles kokke på menukortets variation, kreativitet og mest af alt på SMAG. Altid mere at smage er kernen i Knorr Professional sortimentet. Vi giver en håndsrækning til dig som fagperson, der åbner sanselige døre, så du kulinarisk kan sætte dit eget præg på menukortet og imødekomme gæsternes ønsker.
Når vi hos Knorr arbejder med mad, så bruger vi vores gastronomiske kokkeviden, sensorisk og med omtanke. Vi anvender bæredygtigt dyrkede råvarer af høj kvalitet til at udvikle konsistent smagskvalitet i hele vores sortiment, som egner sig til tidens trends og behov. Som fagperson får du endeløse smagsmuligheder og frihedsgrader med et basisprodukt, du kan stole på.
Vi fjerner unødvendige allergener, salt og ingredienser, som vi ikke finder relevante i nutidens køkken. Du får derfor renere produkter produceret af bæredygtigt dyrkede råvarer med omtanke for miljø, sundhed og glade maver. Ligeledes overgår vi gradvist til genbrugsplast i vores emballager, som ressourcerne i markedet gør det muligt.
Det starter med gode basisråvarer
Knorr Professional sætter smag i bevægelse med gode kvalitetsråvarer. Vi skaber pålidelige og autentiske produkter, som du selv ville gøre helt fra bunden. Vores produkter giver mulighed for at sætte dit eget præg på menukortet, uanset om du vil opbygge, smagsætte eller fuldende dine retter med det lille ekstra. Det gælder alle vores produkter i den brede portefølje.
Med Knorr Professional får du en grøn linje med en bred palette af bæredygtige, intense og karakterfulde basis-smage til din skaberglæde.
Mere innovativt. Mere kulinarisk. Mere bæredygtigt.
Koncentreret fond
Med flydende, koncentreret fond kan du afrunde retter og fremhæve smagene. De kan bruges som base i supper, saucer, gryderetter, marinader og andre retter – kolde som varme. Både under og til sidst i tilberedningen for at tilføre ekstra smag.
Fond og demi-glace
Vi har gjort forarbejdet, så du kan gøre det, du er bedst til. Med Knorr Professional fond og demi-glace har du en basisfond af høj kvalitet, som du kan bygge din ret videre på. Vi koger kød og kraftben forsigtigt sammen til en intens, kraftig og smagsfuld fond. Vi lader friske saftige grøntsager simre langsomt, til en dyb sødmefuld grøntsagsfond. Vi kombinerer disse to fonder, og tilsætter friske urter og krydderier for endnu mere dybde og kraft i den endelige fond. Og smagen er den samme – hver gang.
Bouillon
Vores bouilloner giver en smagfuld base med dybde og kvalitet, som du nemt kan bygge din ret videre på. De fås både i granuleret version og pastaformat, alt efter hvad du foretrækker. Pastaformater er gode som base, mens granulerede også er ideelle til smagssætning og afrunding. Kan også bruges som krydderi og rub.
Krydderpasta og krydderipuré
Få en intens smag i både kolde og varme retter med det samme. Ideelt i alt fra gryderetter, marinader og dressinger til retter fra alle verdens køkkener. Kan tilsættes både som base, undervejs eller som smagsætter. Drøje i brug.
Tomatprodukter
Intense og smagfulde baser, der er lavet på bæredygtigt soldyrkede, italienske tomater. Kraftig og krydrede smage, der skaber en intens base for dine retter.