Inviter på noget kraftigt, dejligt, varmt, koldt, spændende eller velkendt. Martina har de opskrifter, der gør dine gæster og deres smagsløg glade!
Med gode råvarer og en smagssikker bouillon kommer du langt.
Inviter på noget kraftigt, dejligt, varmt, koldt, spændende eller velkendt. Martina har de opskrifter, der gør dine gæster og deres smagsløg glade!
Det søde og let sprøde kyllingeskind gør denne opskrift ekstra lækker, og de grønne oliven og den saltede citron giver ekstra smag og passer rigtig godt til kyllingen.
En fyldig og let røget bønneret, der er rigtig god afkølet på ristet hvidløgsbrød og toppet med friskrevet parmesan
Saftigt, langtidskogt kalvekød, som bliver en lækker og lidt mere luksuriøs pastasauce end en almindelig bolognese lavet af hakket kød.
Svampesuppe, der altid varmer i efterårs- og vintermørket – her i en billig, men kraftig version med ristede champignoner. Servér suppen med friskbagt brød
Et styk lækkert tilbehør, der både er smuk og smager himmelsk.
En fiskeret, der passer til alle og er både frisk, velsmagende og let at lave. Hvis du vil have en sprød burger, kan denne fint både paneres og frituresteges!
Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon above and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen. Tap the share icon below and choose add to homescreen.