Menu

Ingredienser

+

Kylling


Det søde og let sprøde kyllingeskind gør denne opskrift ekstra lækker, og de grønne oliven og den saltede citron giver ekstra smag og passer rigtig godt til kyllingen.

...

Tilberedning

  1. Kylling

    • Stød peberkornene groft, og bland dem med Knorr Brunet Hønsebouillon, citronsaft, sennep, honning og revet hvidløg. Bland det godt sammen.
    • Læg kyllingen i en GN-bakke, hæld marinaden over, og sørg for at vende kyllingen i den. Retten bliver bedst, hvis du lader kødet marinere natten over, men hvis du ikke har tid til det, kan du marinere det i mindst en time før stegningen. 
    • Krydr med lidt salt, og steg i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Vend lårene, når halvdelen af tiden er gået, så de bliver rigtigt sticky.
    • Skær citronerne ud, og fjern frugtkødet. Skær skallen i fine stykker, og bland den med oliven og finthakket persille. 
    • Servér kyllingen med ovenstående topping.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu