Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du


En velsmagende stroganoff, her i en vegansk udgave. The Vegetarian Butcher Nochicken Chunks bruges i stedet for pølser. Retten er velegnet til både voksne og børn og er som altid en rigtig publikumsbehager.

...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Vend frosne NoChicken Chunks i lidt rapsolie, fordel jævnt på bageplader og brun i en forvarmet ovn ved 240 grader i 11 minutter. Sluk for ovnen og lad NoChicken Chunks sætte sig. Dette kan gøres dagen før. 
    • Steg løget blødt i rapsolie og tilsæt Knorr Tomatino, HELLMANN'S Ketchup, Knorr Professional PaprikaPPeberfrugt Pure og Maille Dijon sennep og rør godt rundt. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen MAIZENA og NoChicken Chunks! 
    • Kog saucen i 20 minutter, og blend saucen, indtil den er jævn, hvis det ønskes. Bland majsstivelse med vand og rør rundt.
    • Tilsæt NoChicken Chunks, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter, juster eventuelt smagen med salt.
    • Kog risene efter anvisning. Server gerne med broccoli.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu