Menu

Ingredienser

+

Italiensk kalveragout med pasta


Saftigt, langtidskogt kalvekød, som bliver en lækker og lidt mere luksuriøs pastasauce end en almindelig bolognese lavet af hakket kød.

...

Tilberedning

  1. Italiensk kalveragout med pasta

    • Krydr kødet let med salt og peber, og vend det derefter i mel. Brun kødet i olivenolie, indtil det har fået en fin farve på alle sider. Deglaser med lidt vand, og stil det til side.

     

    • Steg løg og hvidløg møre, uden at de tager farve, tilsæt fennikel og koriander, og steg endnu et par minutter. 
    • Tilsæt vin, og kog ned til en tredjedel. 
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kalvekød + afkog, vand, rosmarin og Knorr Kalvebouillon. Dæk gryden delvist til, og lad kødet simre ved lav varme, indtil det er helt mørt og falder fra hinanden, i ca. 2 timer og gerne længere.
    • Træk kødet fra hinanden (ligesom pulled pork), og reducer saucen, hvis det er nødvendigt.
    • Kog pastaen al dente, og server med ragout og friskrevet parmesan.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu