Menu

Vi ved, at der er mange ting, der kræver tid og opmærksomhed i et travlt restaurationskøkken, og derfor har vi gjort vores ypperste for at kunne tilbyde dig en fond og demi-glace, der smager lige præcis så godt, som du har forestillet dig – den samme høje kvalitet og smag, hver gang! Vi taler førsteklasses ingredienser og naturlige, ensartede smage. Du får ganske enkelt en fantastisk base, uden selv at skulle løfte en finger. Vi har til gengæld lagt kræfterne i for at kunne give dig følgende trio:

Virkelig værd at prøve!

En god fond gør en forskel. Også mere end bare smagsfordele. Vi er dykket lidt ned i den smagfulde verden af forskellige former for fond og lavet en ny folder med gode tips og dejlige opskrifter, der viser diversiteten i fond. Lad dig inspirere og prøv selv de forskellige muligheder i dit køkken. Smag på dem alle sammen, og glem ikke, at Knorr Professional Koncentreret Fond også er værd at stifte bekendtskab med!

Der er altid mere at smage på!

Der er altid mere at smage på!

Opskrifter og idéer med den gode smag fra fond

Download
Se flere lækre opskrifter

Se flere lækre opskrifter

Det Danske Cateringlandshold har udviklet skønne gourmet-retter med Knorr Professional fond og demi-glace. Se dem her.

Download folder

Om Knorr Professional Fond

  • Fremstillet af naturlige ingredienser
  • En afbalanceret smagsprofil, der giver dine retter den samme smag hver gang
  • Let emballage i en praktisk størrelse, der mindsker spild
  • Klar til brug
  • Ingen tilsætningsstoffer (ingen kunstige farve- eller smagsstoffer)
  • Gluten- og laktosefri
  • Ingen deklarationspligtige allergener *

… Sådan skaber vi vores fonder! 

  1. Vi koger kød og kraftben ved svag varme for at skabe en intens, rig fond – fuld af smag.
  2. Vi lader også friske, saftige grøntsager simre langsomt ind til en grøntsagsfond med en dyb og let sød smag.
  3. Herefter kombinerer vi de to fonder og tilsætter friske urter og krydderier for at få endnu mere dybde og smag i den endelige fond.

* Dette produkt indeholder ikke allergifremkaldende ingredienser, der skal deklareres i henhold til EU-forordning 1169/2011 (bilag II).

Find et nyt anvendelsesområde!

  1. Lav en lun grøn peberskum på sifonen med Knorr Professional KYLLINGEFOND og HELLMANN’S Professional
  2. Har du prøvet at lave sous vide-kalveblanquette med Knorr Professional KALVEFOND? Hvis ikke, er det måske på tide nu!
  3. Hvorfor ikke prøve at lave en oksevinaigrette med Knorr Professional DEMI-GLACE næste gang du sætter carpaccio på menuen?
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu