Menu

Om Trenden

At kende råvarernes oprindelse og historie viser, at du gør dig umage og har fokus på detaljer og ’spisekammeret’ i dit lokalområde. Med din kreativitet på menuen giver de lokale fortællinger dig bedre muligheder for at sætte dit eget unikke præg på menuen og få den til at skille sig ud.    

Det er når råvarerne er i sæson de er bedst og størst. Og samtidig er det også et godt kommunikationsmiddel til gæsterne – det signalerer kvalitet og bæredygtig tankegang!

Det er når råvarerne er i sæson de er bedst og størst. Og samtidig er det også et godt kommunikationsmiddel til gæsterne – det signalerer kvalitet og bæredygtig tankegang!

Frank Jakobsen

Chef, Unilever Food Solutions

Local abundance opskrift

Rødbeder i vin

Her får du opskriften på det franske køkkens klassiker, Coq au vin, forvandlet til en fantastisk vegansk ret. Rødbedens dejlige farve og den robuste smag er perfekt til langsom madlavning og vil med garanti appellere til alle dine gæster, både ikke-kødspisere og flexitarianere. Tal med dine lokale avlere og sørg for at få rødbederne så friske som muligt!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu