Om Trenden
Når planteprotein kommer til at spille hovedrollen på menuen. Og selvom de grønne proteiner ikke smager af meget, så åbner de op for nye smagsdrejninger, tilberedningsmetoder og billigere ingredienser. Intet er forbudt her, så flex din kreativitet med masse af tekstur og smag til fx bønner, linser og grøntsager og sæt flere planterige retter på din menu.
Uanset retten er det vigtigt hele tiden at opretholde en ernæringsmæssig balance mellem fedt og vitaminer. Jeg prøver altid at tilføje noget, der er rigt på B12, til mine grønne retter.
Magnus Rydberg
Kok, Unilever Food Solutions
Plant powered protein opskrift
Korean Poke Bowl med No Beef Slices
Denne koreanske fortolkning af klassisk Hawaiiansk husmandskost er en farveeksplosion, som kan varieres i det uendelige. Du kan anvende de basisgrøntsager, du har, blandet med grønnere proteiner i sæsonen. Opskriften kan virke lidt lang, men det meste kan tilberedes på forhånd for optimal smag og en super frisk servering!