On Trend Menus - Top 5 menutendenser i Danmark
Det globale Unilever Food Solutions Team udkom i foråret med Future Menus 2023 report, som er sammensat ud fra robust global data og omfattende bidrag fra adskillige kokke. Den inkluderer brancherapporter, analyser af sociale medier, perspektiver fra UFS' 250 professionelle kokke og dybdegående feedback fra over 1.600 kokkeprofessionelle placeret i 21 markeder verden over. Ud fra al denne data sammensatte det globale UFS hold otte forskellige trends og tendenser, der alle er beskrevet i den originale rapport.
I Danmark har vi dog lokaliseret rapporten til vores marked og skåret rapporten ned til fem trends og tendenser samt forskellige opskrifter, der er aktuelle i de nordiske lande. Vi har oversat den trendy snak til praktiske, handlingsdrevne løsninger for foodservice-professionelle, herunder opskriftsforslag, forberedelsesteknikker og ingredienser, som du nemt kan tilføje til din menu fra i morgen. Læs mere om hver af tendenserne, søg efter opskriftsinspiration og download hele rapporten.