Menu

Ingredienser

+

Kartoffelmosen

Grønsagerne og brødet

  • Toastbrød, skriver 20.0 stk.
  • Ost, Cheddar, skiveskåret 40.0 stk.
  • Blandede grøntsager i små tern, strimler eller skåret på mandolin 1000.0 g
  • Smør 100.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 10.0 g
  • Hvidløg, hakket 20.0 g
  • Salt og peber

Denne klassiske toastie er blot en af mange forskellige Street Food retter fra Bombays Street Food køkken. Den steges i smedejernsklemmer som smørres i rigeligt afklaret smør og derefter stikkes direkte ind i gløderne så de steges gyldne og sprøde. God mæthed og masser af smag samt formatet gør den god som mad på farten.

...

Tilberedning

  1. Kartoffelmosen

    • Kom vand, smør, Intense Flavours Caramelized Umami og madlavningsfløde i en rørekedel.
    • Bland Knorr koldrørt kartoffelmos, Umami-krydderi, spidskommen, salt og peber og rør det sammen i kedlen til mosen er rørt sammen ca. 4 min.
    • Ærterne vendes i til sidst.
  2. Grønsagerne og brødet

    • Grøntsagerne skæres tyndt og steges i fedtstof. Brug f.eks. stegt rødbede, gulerod, squash, aubergine, tomat osv.
    • Hvidløg, koriander og 100 ml flydende fedtstof blandes.
    • Toasten smørres med urte/hvidløgs-smør.
    • Kartoffelmosen fordeles på toasten med ost og de stegte grøntsager lægges i lag.
    • Sandwichen samles og steges gylden i smør og bages derefter i ovnen ved 160 g i ca 10 min.
    • Serveres lun med ketchup eller anden fortrukken dip.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu