Menu

Ingredienser

+

Sandwich

Syltede sølvløg

  • sølvløg 150.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • Vand 150.0 ml
  • Lager eddike uden farve 150.0 g

Fransk trøffelmayo


Nem at få succes med, svær at modstå. Denne vegetariske NoBeef Steak Sandwich både smager og dufter luksuriøst af trøfler og mætter godt.

...

Tilberedning

  1. Sandwich

    • Start med at sylte løget og røre trøffelmayoen. 
    • Steg brødet gyldenbrunt i olie og smør. 
    • Steg The Vegetarian Butcher NoBeef Slices i olie, smør, hvidløg og timian. 
    • Fordel mayonnaisen på brødet og top med NoBeef Slices. 
    • Vend salaten og det afdryppede sølvløg med lidt olivenolie. Læg ovenpå ”kødet” og top hele herligheden med stegt løg og revet parmesan.
  2. Syltede sølvløg

    • Skær to sølvløg i tynde skiver på cirka 2 mm.
    • Kog vand, sukker og eddike. Hæld den varme lage over løget og stil til side i køleskabet i mindst 3 timer.
  3. Fransk trøffelmayo

    • Bland alle ingredienserne til den franske trøffelmayo. Opbevares i køleskab
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu