Menu

Ingredienser

+

Chokoladekage

Karamelmousse

Havtorn

  • 15ml Havtornsaft
  • Appelsinjuice, konc. 30.0 ml
  • Sukker 15.0 g
  • Knorr Texture Gelatine 5.0 g

Tuile


Når chokoladekagen skal løftes til næste niveau. Lav nemt en karamelmousse med hjælp fra vores produkter fra Carte d'Or.

...

Tilberedning

  1. Chokoladekage

    • Smelt smørret med chokoladen. 
    • Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til ægge-/sukkerblandingen. Rør smør og chokolade i. 
    • Flyd massen i en 1/1 GN-bakke og bag ved 170 grader i 20 minutter. Køl af. 
    • Sæt kagen i køleskabet inden servering.
  2. Karamelmousse

    • Smelt karamellen sammen med 100 ml mælk. Når det er smeltet, hældes resten af mælken i karamelblandingen. 
    • Bland moussebasen og salt i en foodprocessor, og tilsæt karamel-/mælkeblandingen. Rør langsomt de første 5 minutter, og afslut med 10 minutter ved høj hastighed.
  3. Havtorn

    • Kog saften og sukkeret op, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt Knorr Texture Gelatine-pulver, og bring blandingen i kog. Køl af. 
    • Blend blokken glat i en blender. Fjern bobler ved hjælp af en vakuumforsegler.
  4. Tuile

    • Pisk æggehvider fra tre æg og sukkeret let. 
    • Tilsæt det smeltede smør til blandingen. Tilsæt til sidst stivelsen. 
    • Lad blandingen køle af i køleskabet i mindst 4 timer. 
    • Bag i en bladform ved 180 grader i 6 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu