Menu

Ingredienser

+

Smagen

  • Sødmælk 600.0 ml
  • Fløde eller flødealternativ 600.0 ml
  • ingefær, revet 140.0 g
  • Carte d'Or Creme Brulee/Creme Caramel 1,25 kg 130.0 g

Glasring og servering

  • Sukker, rørsukker 50.0 g

Creme Brûlée er en klassisk fransk vaniljecremedessert med ristet karamel. Desserten er god og serveres som regel i portionsforme. Her er en variant, som ikke skal bages i ovnen og derfor egner sig glimrende til mange mennesker. Prøv at smage CARTE DÒR Creme Brûlée til med smagsvarianter som kaffe og kardemomme, appelsin og kanel, citron og timian eller anis.

...

Tilberedning

  1. Smagen

    • Kog fløde, mælk og ingefær op ved moderat varme.
    • Tag den af varmen og lad mælkeblandingen trække i 10 minutter.
    • Bland Carte d'Or Crème Brûlée med en del af mælkeblandingen i en gryde, tilsæt derefter den resterende mælkeblanding.
    • Lad det simre ved moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring . Si ingefæren fra og udportionér Crème Brûléen i forme.
    • Stil dem herefter på køl.
  2. Glasring og servering

    • Tag desserterne af køl 30 minutter før servering.
    • Drys rørsukker over desserterne og karamellisér dem med en Crème brûlée brænder. Serveres straks!
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu