Menu

Ingredienser

+

Tilberedning

  • Jordbær 4050.0 g
  • Sukker 285.0 g
  • vand 3600.0 g
  • frugtsaft, blandet sød 820.0 g

Jævning

  • Sukker 280.0 g
  • vand 590.0 g
  • Maizena Tapiokastivelse 5 kg 360.0 g

Rettens stivelsesprocent: 3,6%

...

Tilberedning

  1. Tilberedning

    • Jordbær, første mængde sukker, vand og frugtsaft koges op.
  2. Jævning

    • Stivelse og vand røres jævn. Når centertemperaturen i gryden er 95˚C slukkes for varmen, og jævningen tilsættes.
    • Tænd for varmen, og når grøden igen er 95˚C koges i 4 minutter. Anden mængde sukker tilsættes, og grøden hældes straks af gryden.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu